Vad händer!!!

Extra förenings stämma den 29/5 kl: 17:30

Den 29/5 kl 17:30 lokalen Norregatan 10 (källaren). Anmäl deltagande med talong postboxen Norregatan 10 eller mejl till info@brfsolstralen.se uppge namn, adress och lgh. nummer senast 28/5

Välkomna

Grillar

Lämna grillarna efter avslutad grillning som ni själva vill ha dem när ni själva ska börjar grilla.

Leave the grills after grilling as you want them when you start grilling yourself.

Malmö 2023-05-22

Postboxar:

Ni som inte har nycklar till de nya postboxarna skicka ett mejl till info@brfsolstralen.se så hör någon från styrelsen eller fastighetsskötaren av sig och boka tid för överlämnande av nycklar.

Malmö 2023-04-06

El effektivisering

Belysningen på gården släcks kl: 23:00 för att spara el.

Vi sparar el där vi kan och det senaste är att vi monterar nya led armaturer/lampor på loftgångarna med rörelse automatik, de kommer vara släckta hela tiden men när någon öppnar dörren så kommer de att tändas direkt och efter rörelse, de tänds således när någon rör sig på loftgången.

Vi uppmanar samtliga att spar på el, släck i de rum ni inte vistas i kör diskmaskinen när elen är billigast och ni som har egen tvättmaskin och torktumlare använd dessa när elen är billigast.

De nya vattenledningarna!

I skåpet som kallas, vattensäkert skåp finns 2 avstängningskranar, 1 för kallt vatten 1 för varmt vatten.

Skåpet öppnar ni med en kniv eller skruvmejsel. Norregatan 10 och Stora Trädgårdsgatan 3e finns skåpen ute i trapphuset. ( Ej de som bor på loftgången)

Varje lägenhet har ett så kallar svallerrör i badrummet, de som bor på loftgången sitter skvallerröret utanför vid sidan om lägenhetsdörren. Om det börjar rinna vatten ur detta rör ska ni genast felanmälan till Bredablick Förvaltning och om ni kan stänga av vattnet i den vattensäkra skåpet

Malmö 2018-12-12