Vad händer!!!

El effektivisering

Vi sparar el där vi kan och det senaste är att vi monterar nya led armaturer/lampor på loftgångarna med rörelse automatik, de kommer vara släckta hela tiden men när någon öppnar dörren så kommer de att tändas direkt och efter rörelse, de tänds således när någon rör sig på loftgången.

Vi undersöker också om vi kan koppla om belysningen på gården till ett ställbart tidur så det släcks kl: 24:00 och tänds kl: 7:00 och släcks igen efter automatiska uret. Idag är det ett speciellt ur som styr belysningen. Lamporna på väggen vid varje ut och ingång (på väggen) samt lamporna vid entréerna berör inte.

Vi uppmanar samtliga att spar på el, släck i de rum ni inte vistas i kör diskmaskinen när elen är billigast och ni som har egen tvättmaskin och torktumlare använd dessa när elen är billigast.

Information

Surfa in på vasyd.se där ser ni alla akuta vattenläckor och vattenavstängningar. Ni kan även få information via sms

Service på vissa elmätare kommer att utföra av Brunta/Minol januari-februari 2023

Malmö 2022-01-10

De nya vattenledningarna!

I skåpet som kallas, vattensäkert skåp finns 2 avstängningskranar, 1 för kallt vatten 1 för varmt vatten.

Skåpet öppnar ni med en kniv eller skruvmejsel. Norregatan 10 och Stora Trädgårdsgatan 3e finns skåpen ute i trapphuset. ( Ej de som bor på loftgången)

Varje lägenhet har ett så kallar svallerrör i badrummet, de som bor på loftgången sitter skvallerröret utanför vid sidan om lägenhetsdörren. Om det börjar rinna vatten ur detta rör ska ni genast felanmälan till Bredablick Förvaltning och om ni kan stänga av vattnet i den vattensäkra skåpet

Malmö 2018-12-12