Vad händer!!!

Motioner.

Den 1/2 är sista dagen att lämna in motioner till stämman 2023, mejla eller lägg din motion i föreningens postbox på Norregatan 10

Malmö 2023-01-01

El effektivisering

Belysningen på gården släcks kl: 23:00 för att spara el.

Vi sparar el där vi kan och det senaste är att vi monterar nya led armaturer/lampor på loftgångarna med rörelse automatik, de kommer vara släckta hela tiden men när någon öppnar dörren så kommer de att tändas direkt och efter rörelse, de tänds således när någon rör sig på loftgången.

Vi uppmanar samtliga att spar på el, släck i de rum ni inte vistas i kör diskmaskinen när elen är billigast och ni som har egen tvättmaskin och torktumlare använd dessa när elen är billigast.

De nya vattenledningarna!

I skåpet som kallas, vattensäkert skåp finns 2 avstängningskranar, 1 för kallt vatten 1 för varmt vatten.

Skåpet öppnar ni med en kniv eller skruvmejsel. Norregatan 10 och Stora Trädgårdsgatan 3e finns skåpen ute i trapphuset. ( Ej de som bor på loftgången)

Varje lägenhet har ett så kallar svallerrör i badrummet, de som bor på loftgången sitter skvallerröret utanför vid sidan om lägenhetsdörren. Om det börjar rinna vatten ur detta rör ska ni genast felanmälan till Bredablick Förvaltning och om ni kan stänga av vattnet i den vattensäkra skåpet

Malmö 2018-12-12